Välkommen till À Jour Brandsäkerhet AB

À Jour Brandsäkerhet AB drivs av mig, Anders Borehäll, sedan över 30 år tillbaka.  
 
När det kommer till brandsäkerhet kan det vara svårt att veta hur man ska binda ihop alla system med varandra – det är många bitar som ska falla på plats. Jag och mitt team erbjuder dig en helhetslösning. Förutom att rent praktiskt montera alla larm tar vi även fram alla underlag som du enligt regelverket behöver när det gäller brandsäkerhet. Målet är att avlasta dig som kund från ansvar genom att lösa alla de bitarna åt dig. Du kan även få hjälp med med brandventilation, CCTV, inbrottslarm, passersystem eller porttelefoner om så önskas. 
 
Något som kunderna brukar värdera högt är att de endast har mig som kontaktperson. Jag har översiktsbilden över brandsäkerheten och vid frågor slipper du kopplas vidare med ditt ärende eftersom du direkt får kontakt med mig. 
 
För mig är det viktigt att du som kund får en anläggning som fungerar i längden, vilket säkerställs genom att endast använda de produkter som visat sig hålla bäst. Jag bryr mig om kvaliteten och värnar om ditt förtroende för mig.
 
Behöver du hjälp med företagets säkerhet? Om det så gäller brand, inbrott eller passersystem så är du välkommen att höra av dig. Jag kommer gärna ut till företaget för ett första möte och behovsanalys.

Här visas ett urval av våra samarbetspartners

Hedengren Security AB
Protectum Sverige AB
Svensk Brandkonsult AB
Brandexperten AB
PE/Precendo Revisionsbesiktningar

Lufta Brandventilation AB
Alu Vent AB
Räddningstjänsten Storgöteborg
Addsecure Larmöverföring

Mölndals Lås
Gyllström Plåtslageri AB
Elektroskandia
ADI Safety Line