Porttelefoner

PA-519, Porttelefon med inbyggt boenderegister

PA MIF/PROX-519 är en porttelefon med tydlig display för digitalt boenderegister. Besökaren bläddrar enkelt med piltangenterna till rätt person/lägenhet/företag och trycker på ring så ringer den upp aktuellt nummer. Mottagaren svarar med sin fasta telefon eller mobil och öppnar dörren med en knapptryckning. Porttelefonen fungerar dessutom som en vanlig passerläsare med endast kod, kort+kod eller bara kort. Handhavandet kan även konfigureras så att besökare exempelvis på kvällar och nätter måste trycka hela telefonnumret.

Porttelefonen erbjuds i svart eller vitt utförande, är helt integrerad i R-CARD 5000-systemet och kan fritt kombineras med andra läsare, boknings- eller manöverpaneler. Programmering och administration görs enkelt och centralt från R-CARD M5-programmets klient. Porttelefonen erbjuds i både Prox- och Mifare-modell och ansluts direkt till undercentralen UC-50. Mifare-modellen erbjuder även initiering för offline-läsarna i NoKey offline-serien.

Passersystem

Paxton Net2 Passersystem

Net2 är ett användarvänligt och flexibelt, nätverksbaserat passersystem, utvecklat för att göra hanteringen av säkerheten i din fastighet enkel och smidig.

Enkelheten och funktionsrikedomen gör att Net2 är så mycket mer än bara ett grundläggande passersystem för att hantera flödet av människor i och omkring en byggnad.

Med funktioner som exempelvis fastighetskontroll och systemintegration utgör Net2 en effektiv lösning för företag som vill uppnå hög säkerhet. Net2 kan användas för alla tänkbara objekt som exempelvis mindre kontor, fastigheter, industrier, lager, butiker etc.